lj34958

APK gratis bij grote beurt

Onze vestigingen in Schoonhoven en Nieuwegein zijn RDW-erkende keuringststations. Desgewenst voeren wij het totale onderhoud uit: van olie verversen tot en met kleine en grote beurten en alle voorkomende reparaties. Bij een grote beurt is de APK-keuring gratis.

Stikstofservice

Veiliger en beter rijden met stikstof.

In al onze vestigingen kunt u uw banden laten vullen met stikstof. De voordelen van stikstofvulling in plaats van lucht zijn:

  • Minder kans op een te lage bandenspanning (rijden op te zachte banden).
  • Minder kans op een klapband bij overbelasting.
  • Een beter en constanter rijcomfort.
  • Geen condensvorming in de band. Dit voorkomt roestvorming van de velg.
  • Minder kans op oververhitting van een band.

Een afspraak maken hoeft niet. Maar als u vooraf even belt, weet u zeker dat u straks niet hoeft te wachten.

Accu's

Accu vervangen? Voor verreweg de meeste voertuigsoorten hebben wij in alle vestigingen de juiste accu's op voorraad. Te weten: accu's voor motoren, scooters, personenauto's, bestel- en vrachtwagens en tractoren.

Uitlaten en schokdempers

Heeft u twijfels over de conditie van de uitlaat of de schokdempers? Laat deze dan gratis testen in de dichtsbijzijnde Peet Borst-vestiging.

Of de uitlaat lek of kapot is, merkt u vaak aan het ronkende geluid. Als de uitlaat rammelt, zit er speling in de ophanging. Als het kan, proberen we de uitlaat te repareren. Zoniet, vervangen we deze door een nieuwe.

Bijna één op de vier voertuigen rijdt met versleten schokdempers. Dit heeft grote gevolgen voor de veiligheid en het rijcomfort. Ook zorgen versleten schokdempers voor onnodige slijtage aan de wielophanging. U merkt dat meestal aan de langere remweg, snellere bandenslijtage en (soms) olielekkage. In onze werkplaats testen wij met moderne apparatuur de conditie van de schokdempers. Versleten exemplaren vervangen wij desgewenst voor nieuwe.

Aircoservice

Werkt de airco in uw auto nog naar behoren? Dat kunt u laten testen in onze vestigingen. Met speciale apparatuur controleren wij de systeemdruk en sporen we eventuele lekkage snel op. Desgewenst wordt de lekkage vakkundig gerepareerd en de airco weer bijgevuld. Uw aircosysteem werkt weer perfect.